Filter By Industry
Filter By Tag

Press Room

International Management Forum Press releases

1 - 10 of 52 Press Releases

Mar 21, 2017
Learn how to manage cloud computing technologies from many different vendors and become a Certified Cloud Master (CloudMASTER®) with this top vendor-neutral course.

Mar 21, 2017
Deze Cloud Master opleiding (inclusief examen) leidt op voor het internationale, onafhankelijke Certified Cloud Master (CloudMASTER) certificaat.

Mar 13, 2017
International Management Forum (IMF) breidt haar aanbod uit met een nieuwe 5-daagse opleiding over pre-, in- en post-Employment Screening! Na afloop ontvangen de deelnemers de officiële internationale titel Certified Insider

Mar 07, 2017
De enige opleiding ter wereld waarin de praktijk van de cost professional centraal staat en die tevens opleidt voor het officiële Certified Cost Professional (CCP) examen van de AACE, de International Association of Cost Engin

Mar 07, 2017
Het effectief managen van een crisis is te leren! In deze 6-daagse training komen de cruciale achtergrondkennis, vaardigheden en competenties in het vakgebied crisismanagement aan bod.

Mar 02, 2017
De enige opleiding ter wereld waarin de praktijk van de Cost Technician centraal staat en die tevens opleidt voor het officiële Certified Cost Technician (CCT) examen van de AACE (de International Association of Cost Engineers

Mar 02, 2017
Een unieke 4-daagse cursus over het begroten en beheersen van de kosten van technische projecten.

Feb 07, 2017
Tijdens deze 5-daagse training leren de cursisten business data te analyseren, interpreteren en visualiseren met behulp van geavanceerde self-service tools.

Jan 31, 2017
9-daagse Cyber Security training die opleidt voor het wereldwijd erkende Cyber Security (CSX) Practitioner certificaat van ISACA.

Jan 19, 2017
Deze Data Science opleiding leidt op tot Business Data Scientist en focust met name op het interpreteren van data op business relevantie en de vertaling naar innovatieve producten/diensten.


Page:

RSS Feed for International Management Forum Press Releases